Рак Опитайте се през целият октомври  да поддържате своето позитивно отношение,

...
Рак
Опитайте се през целият октомври  да поддържате своето позитивно отношение,
Коментари Харесай

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец ОКТОМВРИ?

Рак
Опитайте се през целият октомври  да поддържате своето положително отношение, защото това сигурно ще ви помогне в персоналните връзки. Вероятно, сте изпитали какво значи да сте сдържани, тъй че променете тактиката си. В случай, че сте неангажирани, ще накарате много хора да ви оценят по достолепие. Много е евентуално, през този месец да поемете не една рецензия или даже да получите отвод. Бъдете подготвени за всевъзможни изненади.

Професионалната ви непоклатимост ще се усили през последните дни на октомври. Бъдете извънредно внимателни, тъй като този месец евентуално ще се окаже много рисков.

Този месец не е най-благоприятният за вас финансов проект. Трябва да разгледате деликатно финансовите вложения, които сте създали в предишното, с цел да разберете, къде се намирате сега във финансово положение. Използвайте това като информация за обмисляне и на бъдещето си.

Лъв

Нещата няма да вървят безпрепятствено в любовта и връзката. Нищо по-различно да не чакат и фамилните двойки, евентуално ще се стигне и до остри конфликти. През първата седмица от месеца, мнозина от вас надали ще се радват на цветуща обич, по-скоро ще бъде трънлива. За сметка на това, самотните ще имат шанса да трансфорат другарските си взаимоотношения в любовни такива. През останалите седмици нещата последователно ще се успокоят.

В началото и средата на месеца се обрисува работният развой да върви безпрепятствено и безпроблемно. Безработните да чакат нови и преференциални оферти за работни позиции.

Не очаквайте кой знае какви финансови облаги, когато става въпрос за вашите финанси. Този месец също ще бъде изпълнен с опасения за ръководство на парите. Опитайте се да не вършиме огромни разноски или вложения и в случай че е допустимо, избягвайте да давате пари на заем този месец.

Дева

Препоръчително е да оцените всеки един жест, който ще ви бъде изработен, тъй като този месец може да започнете да изпитвате смесени усеща, изключително към човек, който в никакъв случай не е бил доста открит с вас. Двойките ще подобрят връзката си, единствено в случай че намерят смелостта да се изправят пред избрани тематики, които към този момент са били табу. Няма нищо неприятно в това да говорите искрено с индивида, мощно обичате.

Опитайте да покажете своите професионални гении през този месец. Това ще ви помогне да постигнете сериозен прогрес в кариерата.  Бъдете деликатни към края на месеца, защото вашите сътрудници няма да могат да ви поддържат.

През този месец може да получите положителни парични облаги от предходните си вложения. Също по този начин е евентуално да похарчите пари за нещо, което е излишно сега, за което може би ще съжалявате по-късно. Останете фокусирани върху спестяването на пари в изключителни обстановки, а също и за обезпечаване на бъдещето на вашето семейство.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, държавник, таен публицист, херменевтик и мъдрец. Международен специалист по езотериката на минерали и кристали и вярното хармонизиране.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР